Virágküldés Zalaegerszeg

Zalaegerszegben két virágüzlet közös munkájával együtt érjük el, hogy a megrendelések a megadott időben, a megadott helyen jussanak el szeretteidhez. Így a virágküldés sokkal biztosabban célba ér, hiszen a legjobb virágüzletek és legjobb virágkötők dolgoznak minden megrendelésen.

Clivia virág - 8900 Zalaegerszeg, Erdész u. 86. "Olyat otthonos helyet szerettünk volna létrehozni, ahova jó belesni a kirakaton át, benézni valami apróságért, mert valami miatt újra és újra elvarázsolja a betérőt."
Boróka virág - 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u.19-23 "Tudjuk, hogy mindent az ember nem tud megvenni, de színek és illatok között nézelődni, különleges növényeket látni, ötletet gyűjteni - azt is érdemes. "
https://www.viragkuldeszalaegerszeg.hu/

A virágküldés Zalaegerszeg területén és vonzáskörzetében számunkra azért is megy könnyen, mert össze tudunk dolgozni. Mindent a megrendelőért és a címzettért teszünk, hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Ezt a felelősséget erősítjük meg a virágküldés Zalaegerszeg oldalunkkal.
Zalaegerszeg területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Zala megyében nem vagyunk egyedül:
A Flora Helikónia viárgüzlet Keszthely területén ( virágküldés Keszthely) és vonzáskörzetében.
A Frézia virág Lenti területén ( virágküldés Lenti) és vonzáskörzetében.
A Kanizsa virágboltok Nagykanizsa területén ( virágküldés Nagykanizsa) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Zala megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!